Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι της πόλης μας!





Την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010 η μεγάλη παρέλαση με παρουσιάστρια την Μένια Κούκου

Λιγότερο από δύο 24ώρα απομένουν από την ... καρδιά των φετινών Αποκριάτικων εκδηλώσεων – τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 3.00 το μεσημέρι - στον Καποδιστριακό Δήμο Ορχομενού. Το Orchomenos Press βρέθηκε χθες βράδυ στις τελικές προετοιμασίες των αρμάτων που με τόσο μεράκι και κέφι φτιάχνουν εδώ και μήνες τα μέλη του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού με την συνεργασία του Δήμου Ορχομενού!

Θέματα παρμένα από την πλούσια μυθολογία του Ορχομενού, την ιστορία του αλλά και σατιρικά άρματα με κυρίαρχα θέματα από την κοινωνία και την πολιτική , ετοιμάζονται εδώ και μήνες , από το Σύλλογο και τους εθελοντές Ορχομένιους, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε πως απόψε (12 Φεβρουαρίου 2010) μεταμφιεσμένοι και μη θα συγκεντρωθούν στο χορό του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού στο καφέ-μπαρ Cosmos, αύριο
(13 Φεβρουαρίου 2010) το απόγευμα θα αναβιώσει το «ΝΤΙΒΑΝΙ» στην Πλατεία του Τ.Δ. Παύλου (ώρα 4.00 μ.μ.) ένα χορευτικό παραδοσιακό έθιμο στην πλατεία του Παύλου στο οποίο συμμετέχουν ο Σύλλογος Γυναικών Παύλου, ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου και ο Σύλλογος Ποντίων Λιβαδειάς «Ευκλείδης» ενώ δύο ώρες αργότερα θα ανάψει η «ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΑ» μπροστά από το ΚΑΠΗ στο κέντρο της πόλης μας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα χορευτικά της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού - Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ορχομενού, ενώ για το βράδυ μπορείτε να επιλέξετε στο Party Maske της αρεσκείας σας… Είτε στο «Cosi», στο «Altro», το «O.K.» και το καφέ-μπαρ «Champions» στον συνοικισμό. Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: