Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κατσιμπάρδη


Το βιβλίο θα προλογίσουν οι: Θεόδωρος Πάγκαλος, Προκόπης Παυλόπουλος, Φώτης Κουβέλης, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Μαρία Γιαννακάκη και Νίκος Σβίγγος.

Μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θήβας, με την ευκαιρία της παρουσίασης του δίτομου βιβλίου του Γιώργου Κατσιμπάρδη ¨ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΜΥΘΩΝ¨.
Η πρόσκληση που έχει σταλεί αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
Ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Θηβαίων, έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΜΥΘΩΝ», που θα γίνει στη Θήβα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων (απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο), το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7μ.μ. Το δίτομο αυτό βιβλίο θα παρουσιάσουν: ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, βουλευτής της «Ν.Δ.», πρώην υπουργός, Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Φώτης Κουβέλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.», ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, κριτικός Θεάτρου, λέκτωρ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, o Βασίλης Βασιλικός, συγγραφέας, η Μαρία Γιανακάκη, ζωγράφος και ο Νίκος Σβίγγος, δήμαρχος Θήβας
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος και θα βραβευτεί από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων, και τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη για το συγγραφικό του έργο και τη γενικότερη προσφορά του στην Ορθοδοξία και τον ελληνικό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: