Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ψήφισμα συμπαράστασης στους Βοιωτούς Αγρότες από την Ε.Ε.Ε.Β. Ορχομενού


Παρά τις αντιδράσεις διαφόρων επαγγελματικών κλάδων για την απόφαση των Αγροτών να παραμείνουν στα μπλόκα μη επιτρέποντας τη διέλευση ακόμη και ευπαθών προϊόντων, η Ένωση Εμπόρων – Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού εξέφρασε διπλά την υποστήριξή τους στους συνανθρώπους μας που στηρίζουν όσοι περισσότερο απ` όλους τους επαγγελματικούς κλάδους την τοπική μας οικονομία.

Αρχικά εκπρόσωποι του ΔΣ τους επισκέφθηκαν στο μπλόκο του Κάστρου και τους προσέφεραν εδέσματα και ποτά προκειμένου να «διασκεδάσουν» την ταλαιπωρία τους και ακολούθως τους απέδωσαν ψήφισμα συμπαράστασης στον πολυήμερο αγώνα τους.

Δείτε τι αναφέρει το ψήφισμα της Ε.Ε.Ε.Β.Ο.
Κύριοι,
Οι Αγρότες τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πολλά & δυσεπίλυτα προβλήματα. Το φαινόμενο αυτό έχει αντίκτυπο σ΄ όλους τους κλάδους της οικονομίας του τόπου μας.
Η διαπίστωση η δικιά μας σαν εμπορικός κόσμος είναι ότι ζώντας σε μια αγροτική πόλη διαπιστώνουμε ότι η αγορά βαλτώνει και όταν η αγορά βαλτώνει τα πάντα είναι ένα τέλμα. Με αυτή την κίνησή μας σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα είμαστε σε κάθε μορφή αγώνα που θα επιλέξετε.


ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΡΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΜΟΥΤΣΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΕΛΗ ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΙΤΕΑ – ΜΠΟΥΡΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ
ΤΑΜΠΡΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: