Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βοιωτία εξ` αιτίας των μπλόκων...


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας ανακοινώνεται ότι λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και αποκλεισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στη χ/θ 110 Π.Α.Θ.Ε και παραδρόμων αυτής, στο ρεύμα προς Αθήνα στη χ/θ 90 Π.Α.Θ.Ε, στην Ε.Ο. ΘΗΒΩΝ – ΧΑΛΚΙΔΟΣ στην αερογέφυρα της Ριτσώνας καθώς και στη χ/θ 72 της Ε.Ο Λαμίας –Λιβαδειάς, η κυκλοφορία των οχημάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού μας διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, ως ακολούθως:

Των ΙΧΕ αυτοκινήτων από Αθήνα προς Λαμία και αντιστρόφως με εκτροπή από την χ/θ 85 της Π.Α.Θ.Ε. μέσω της Ε.Ο. ΘΗΒΩΝ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΔΑΥΛΕΙΑΣ-ΠΑΡΟΡΙΟΥ –ΛΑΜΙΑΣ.

Των IXΦ και ΔΧΦ οχημάτων από Αθήνα προς Λαμία και αντιστρόφως με εκτροπή από την χ/θ 85 της Π.Α.Θ.Ε. μέσω της Ε.Ο. ΘΗΒΩΝ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΔΕΣΦΙΝΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ. Από ΘΗΒΑ προς ΧΑΛΚΙΔΑ και αντιστρόφως μέσω ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στο ανωτέρω οδικό δίκτυο να κινούνται με προσοχή, τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και υπακούοντας στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: