Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η γιορτή του Συλλόγου Συνταξιούχων Αποφοίτων Γυμνασίου Ορχομενού











Στις 23 Ιανουαρίου το βράδυ , ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αποφοίτων Γυμνασίου Ορχομενού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό κέντρο του Ορχομενού.
Στο κάλεσμα τού προέδρου Δημητρίου Κουκογιάννη και του Δ.Σ. ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου που κατέκλυσαν την αίθουσα για να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά. Το φλουρί έπεσε στο Σύλλογο και το δώρο ήταν μία ηλεκτρική συσκευή που πρόσφερε η επιχείρηση ΣΕΗΟΣ του κ. Ιωάννη Κιαλιού.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου , αφού καλωσόρισε όλα τα μέλη και έδωσε τις καθιερωμένες ευχές , μας γνώρισε ότι σύντομα θα λειτουργήσουν προγράμματα ζωγραφικής σε συνεργασία με τη ΝΕΛΕ Βοιωτίας. Ακολούθησε ένα πλούσιο γεύμα στο οποίο είχε συνεισφέρει και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου και επικεφαλής της μειοψηφίας τού Δήμου Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης. Μετά τα πρώτα ποτηράκια ήρθε το κέφι με πρώτο το Δ.Σ. του Συλλόγου να αρχίζει το χορό για να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Σύλλογος αποφοίτων για μία ακόμη φορά μάς πρόσφερε μία ξεχωριστή βραδιά και ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι εκεί.

Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: