Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Τυχερή ... στην ατυχία της η μικρή Αλκυόνα!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για μία ακόμη φορά το Κέντρου Προστασίας Άγριας Φύσης της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού δέχτηκε τραυματισμένο ένα πανέμορφο και σπάνιο πουλί, μια μικρή αλκυόνα που βρέθηκε με σπασμένα φτερά στην περιοχή του Μαυροπόταμου , εκεί όπου είναι και ο φυσικός βιότοπός της.

Το πληγωμένο πουλί περισυνέλεξε ο κ. Χρήστος Σκοτίδας, οδηγός ταξί , κάτοικος Ανάληψης Λιβαδειάς.Αμέσως ειδοποιήθηκε απ’ την κα Βασιλική Στεφοπούλου το μέλος της Π.Π.Ο., κ. Βασίλης Τούντας για την παραλαβή του πουλιού και την περίθαλψή του στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Α.Φ. Εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε τους δύο συνανθρώπους μας για την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς την άγρια φύση , πράγμα που σήμερα δύσκολα συναντάμε.
Το Κ.Π.Α.Φ. έχοντας στόχο να λειτουργήσει και ως Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, καλεί όλους να στηρίξουν την προσπάθειά του και να βρεθούν κοντά του.
Πιστεύουμε ότι η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών μας θα μας οδηγήσει σε μια καλλίτερη κοινωνία , σ’ ένα καλλίτερο κόσμο που οι νέες γενιές μπορούν να μας χαρίσουν.

Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: