Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

«Θα επέλθει δικαίωσή μου σε θέματα εντιμότητας μετά από τον ανηλεή και ύπουλο συκοφαντικό πόλεμο που καρτερικά δέχτηκα» τονίζει ο Ευ.Μπασιάκος


Το… «αίμα του πίσω», περισσότερο από ποτέ, θέλει να πάρει την 4η Οκτωβρίου ο τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Υπ. Βουλευτής Βοιωτίας κ. Εύαγγελος Μπασιάκος και με μήνυμα του εν είδη αυτοκριτικής τονίζει πως σε αυτό θα συμβάλουν το έργο και η υπευθυνότητα της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Μπασιάκου έχει ως εξής: «Στην κρίσιμη για τον τόπο εκλογική αναμέτρηση της 4-10-2009 θα κληθούμε να κρίνουμε το έργο που συντελέστηκε τα τελευταία 5,5 χρόνια και να συγκρίνουμε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων Πολιτικών Κομμάτων για την διακυβέρνηση των επόμενων ετών.
Είμαι βέβαιος ότι θα ξεχωρίσουν το έργο, η υπευθυνότητα, η αποτελεσματικότητα, και η στελεχιακή υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και όλοι δίπλα του θα συνεχίσουμε το δύσκολο μεν, αλλά και αναγκαίο και χρήσιμο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Μέσα στα πλαίσια βέβαια της διεθνούς οικονομικής κρίσης, που πρέπει πάση θυσία να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε πραγματικά η αξιόλογη επιλογή.
Κόντρα σε λαϊκισμούς, δημαγωγίες, συκοφαντίες και ανευθυνότητες. Που εκτοξεύονται με ιδιοτελή κίνητρα. Για να διαψευστούν οι κάθε λογής Κασσάνδρες. Όλοι μαζί θα κινηθούμε, όπως και μέχρι τώρα, για το καλό του τόπου και της Βοιωτίας. Το σημαντικό και μετρήσιμο έργο μας στη Βοιωτία αποτελεί το όπλο μας για την επιτυχία. Με την ενεργό στήριξη του Κώστα Καραμανλή και των Βοιωτών, στους οποίους είμαι ευγνώμων, θα συνεχίσω την πολυετή προσπάθειά μου για το καλό της Βοιωτίας και των Βοιωτών.
Για ανάπτυξη και προκοπή. Αλλά και για να επέλθει δικαίωσή μου σε θέματα εντιμότητας μετά από τον ανηλεή και ύπουλο συκοφαντικό πόλεμο που καρτερικά δέχτηκα ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: