Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Θανάσης Μερτζάνης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδος


Είναι γεγονός πως η πόλη μας διαθέτει στο δυναμικό της πέρα από επιστήμονες, στελέχη επιχειρήσεων και επιτυχημένους επαγγελματίες και αρκετούς δημοσιογράφους. Ένας από αυτούς είναι ο κ. Θανάσης Μερτζάνης, στέλεχος του μεγαλύτερου περιφερειακού καναλιού Star Κεντρικής Ελλάδος.
Ο Ορχομένιος δημοσιογράφος καθ` όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δίνει τις ανταποκρίσεις του για ο,τι συμβαίνει στο Νομό μας – και ασφαλώς στην πόλη μας – ενώ κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, με ιδιαίτερα θετικά σχόλια.
Επίσης με την ίδια επιτυχία διατηρεί επί σειρά ετών και ένα από τα πιο δημοφιλή talk show του καναλιού με τον τίτλο «Στέρεα Λόγια», έχοντας στο ενεργητικό του συνεντεύξεις με σημαίνοντα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κκ. Ιερωνύμου.

Το βιογραφικό του Θανάση Μερτζάνη από την ιστοσελίδα του Star Κεντρικής Ελλάδος
Ο Θανάσης Μερτζάνης γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας στις 27 Απριλίου 1971 και σπούδασε στο Ίδρυμα Παραγωγής Δημοσιογραφίας Α. Μπότση, ενώ είναι και τελειόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων του Πειραιά. Επί δύο χρόνια εργάσθηκε στην Απογευματινή της Κυριακής. Εργάστηκε ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ορχομενού. Παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή στο Ραδιόφωνο του Δήμου Λιβαδειάς "Λάμδα FM".
Στην οικογένεια του Star εντάχθηκε τον Μάρτιο του 1999.
Είναι παντρεμένος με μία κόρη. Είναι υπεύθυνος του τμήματος Νομού Βοιωτίας του Star, παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή Στέρεα Λόγια και τα αναλυτικά γεγονότα του Star κάθε Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: