Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ο Ορχομενός θα φιλοξενήσει την συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου…


Στάση … και στο Νομό μας θα κάνει εν τέλει ο Βοιωτός δημοφιλής καλλιτέχνης Γιάννης Πλούταρχος προς το τέλος της καλοκαιρινής περιοδείας του, για μια και μόνο συναυλία που θα πραγματοποιηθεί – σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες – στο βράδυ της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου 2009, στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.
Ο Γιάννης Πλούταρχος (ή Κακοσσαίος) δέχθηκε με μεγάλη προθυμία να κάνει μια παλιά του υπόσχεση πραγματικότητα και να προσφέρει την προσωπική του αμοιβή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 8 Σεπτεμβρίου ` 09 και θα κορυφωθούν στις 18 του ίδιου μήνα με την διοργάνωση της Γιορτής της Πέστροφας 2009.
Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να δώσει συναυλία στον Ορχομενό (και όχι σε κάποια άλλη μεγαλύτερη πόλη της Βοιωτίας) αποτελεί το γεγονός πως το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού τραγουδιού είναι και Δημότης του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού (ως γνωστόν κατάγεται και διατηρεί σπίτι στο Δ.Δ. Μαυρόγειας) αλλά και οι πολύ στενές σχέσεις που διατηρεί τόσο με την ηγεσία του Δήμου όσο και με τον συγχωριανό του Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Νταβαλούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: