Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε δημόσιους φορείς από τη Δ./νση Εμπορίου της ΝΑΒ


«Στα πλαίσια της υλοποίησης των πολιτικών μας για την Προστασία του Καταναλωτή προγραμματίζουμε την διενέργεια δειγματοληψιών στα είδη διατροφής που προμηθεύονται δημόσιοι φορείς οι οποίοι φιλοξενούν ή εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό καταναλωτών» μας ενημερώνει με νεότερή ανακοίνωσή του ο αρμόδιος Αντινομάρχης Εμπορίου κ. Λουκάς Καράντζαλης. Σε αυτόν τον προγραμματισμό εντάσσουν, λοιπόν, για τον μήνα Ιούνιο ελέγχους στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, στο Νοσοκομείο Θηβών, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θηβών και στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, ενώ το προσεχή Σεπτέμβριο θα ελεγχτούν οι Παιδικοί Σταθμοί του Ν. Βοιωτίας καθώς και τα Κυλικεία όλων των δημόσιων Σχολείων του Νομού μας.
Θυμίζουμε πως η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη Προστασία του Καταναλωτή και σε αυτήν την κατεύθυνση έχει διαμορφώσει ένα σύνολο πολιτικών για την λειτουργία των συναρμόδιων υπηρεσιών της, όπως – μεταξύ άλλων – και η ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ στο 15515
Επίσης, έχουν προγραμματιστεί τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι της αγοράς και τη Διεύθυνση Μεταφορών και την Διεύθυνση Κτηνιατρικής για όλο το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: