Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Θα θρηνήσουμε θύματα…


Το πόσο επικίνδυνη είναι η κεντρική είσοδος της πόλης μας από την έλλειψη ορατότητας εξ` αιτίας της υπερβολικής βλάστησης είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε διερχόμενος από το σημείο, πολύ δε περισσότεροι όσοι μπαίνουμε ή βγαίνουμε καθημερινά από αυτήν. Έντονη είναι και η διαμαρτυρία των γεωργών συμπολιτών μας που ζητούν «ευθύνες» από τον Δήμο Ορχομενού προς αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος, σε μια περίοδο που τον επαρχιακό μας δρόμο διασχίζουν – πέρα από τα εκατοντάδες δεκάδες επιβατικά αυτοκίνητα – αλωνιστικές μηχανές και πολλά ακόμη γεωργικά μηχανήματα.
Όμως - όπως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Τριανταφύλλου μας εξηγεί - ο Δήμος Ορχομενού έχει αποστείλει για τρίτη φορά έγγραφη ειδοποίηση προς την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΝΑΒ (σσ. στη Δ.ντρια κα Πορτάλιου) αλλά ακόμη οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν φροντίσει να καθαριστεί η περιφερειακή οδός που διασχίζει τον Δήμο μας.
Θυμίζουμε πως ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σταυροδρόμι είναι η είσοδος που συνδέει το Δημοτικό μας Κοιμητήριο με την πόλη, επίσης με τα Δ.Δ. Καρυάς και Αγίου Δημητρίου αλλά και με τα ιδιόκτητα και κωπαϊδικά κτήματα της περιοχής, γεγονός που σημαίνει πως η κυκλοφορία δεν σταματά ούτε και τη νύχτα καθώς βρισκόμαστε προς την κορύφωση της ποτιστικής περιόδου.
Το Orchomenos – Press θα επανέλθει στο θέμα όσες φορές χρειαστεί καθώς από την ολιγωρία αυτή δεν αποκλείεται να θρηνήσουμε θύματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: