Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Αγία Πετρούπολη


Εν αναμονή του 2ου Ελληνο-Ρωσικού Κοινωνικού Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 15-16 Ιουνίου 2009 βρίσκεται το ΕΠΒ, καθώς – ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση των διοργανωτών – θα συμμετάσχει με επιχειρηματική αποστολή ενώ θα παρευρεθεί και στο «στρογγυλό τραπέζι», στις συζητήσεις για την οικοδόμηση σχέσεων επιχειρηματικής συνεργασίας, με αντιστοίχους εκπροσώπους της επιμελητηριακής κοινότητας, στη Ρωσία. Μη ξεχνάμε πως μέλη του ΕΠΒ είναι σήμερα πάνω από 200 εξαγωγικές επιχειρήσεις...


«Θεωρούμε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία σας ιδιαίτερα θετική και πιστεύουμε, ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη πολύπλευρων σχέσεων με την ρώσικη κοινωνία και τους θεσμούς της» απάντησε σχετικά ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης στον Πρόεδρο του Συλλόγου Λεβαδεών της Αθήνας «Ο Λάμπρος Κατσώνης» και Γενικό Γραμματέα του Κέντρου Ελληνορωσικών Ιστορικών Ερευνών κ. Πάνος Στάμου.
«Η αποστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας θα αποτελείται από οκτώ με δέκα εκπροσώπους της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, με στόχο την συμβολή στην οικοδόμηση σχέσεων επιχειρηματικής συνεργασίας, με αντίστοιχους φορείς στη Ρωσία. Επίσης, σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνεται, στο πλαίσιο του forum, να απευθύνω μια σύντομη ομιλία, με θέμα: «Προοπτικές της βοιωτικής οικονομίας- Δυνατότητες ανάπτυξης και συνεργασίας». Τέλος, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην διοργάνωση του συνεδρίου και είμαι στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία» κατέληξε η απαντητική επιστολή του κ. Αγνιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: