Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Η… δικιά μας Κική Ζαννιά στην ηγεσία της Εσωτερικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΟΤΕ


Η δημιουργία αυτού του διαδραστικού βήματος επικοινωνίας – πέρα από την τρέχουσα επικαιρότητα – έχει και στόχο να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και κυρίως να γνωρίζουμε καλύτερα εκείνους που γεννήθηκαν στην πόλη μας και τιμούν την καταγωγή τους εάν και ζουν πλέον μόνιμα, κυρίως, στη γειτονική μας Αθήνα.
Μια τέτοια περίπτωση είναι η Ορχομένια κα. Κική Ζαννιά, σήμερα Υποδιευθύντρια Εσωτερικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΟΤΕ, η οποία ασχολείται ιδιαίτερα με το κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό κολοσσό της χώρας μας.
Πρόσφατα, ο ΟΤΕ έλαβε την υψηλότερη διάκριση - Silver για την Εταιρική Υπευθυνότητα κατά την απονομή των βραβείων του πρώτου CR Index στην Ελλάδα και η κα. Ζαννιά παρέλαβε το βραβείο από τον Υφυπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Γιώργο Κοντογιάννη, είδηση που μας έδωσε την αφορμή να αναφερθούμε στην επαγγελματική παρουσία μιας συμπολίτισσάς μας που τιμά την γενέτειρά της και μόνο από το τόσο χαρακτηριστικό επίθετό της.
Της ευχόμαστε και εις ανώτερα και πάντοτε διακρίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: