Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Κυκλοφόρησε το 7ο φύλλο της περιοδικής έκδοσης του «Μυνία»



Κυκλοφόρησε πριν από το Πάσχα το 7ο φύλλο της περιοδικής έκδοσης του «Μινύα», μιας συλλογικής προσπάθειας που διανέμεται δωρεάν και σκοπό έχει να φανερώσει την δραστηριότητα του Συλλόγου αλλά και να γίνει ένα ακόμη μέσο επικοινωνίας ανάμεσά μας.



Στο μήνυμα του ο αγαπητός Πρόεδρος κ. Νίκος Καρρής αναφέρει: «Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας, Φτάσαμε αισίως στο έβδομο φύλλο της ομώνυμης έκδοσής μας που όπως θα διαπιστώσετε έχει αρχίζει να συμπληρώνεται και από αρθρογραφία – επιστολές που μας αποστέλλουν παλιά και νέα μέλη του Μυνία, όπως είναι ο «ξενιτεμένος» εκπαιδευτικός κ. Λουκάς Ντάνος από τη Θεσσαλονίκη αλλά και ο νεαρός ιατρός παθολόγος κ. Λεωνίδας Παπαλάμπρος, γιος του δικηγόρου κ. Γιάννη Παπαλάμπρου που ανήκει στην «στενότερη» οικογένεια του Μυνία και επί σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Διοικητικό μας Συμβούλιο». Και συνεχίζει: «Ιδιαίτερα, επίσης, θέλω να σταθώ και στην πρωτοβουλία μας να επισκεφθούμε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμο, πρωτοβουλία για την οποία υπάρχει σχετική ανακοίνωση στη σελίδα 8. Προσκαλώ για άλλη μια φορά όλους σας να αγκαλιάσετε και αυτή μας την πρόταση, την οποία ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρουσα. Περιμένουμε, λοιπόν, τις συμμετοχές σας προκειμένου στη συνέχεια να προσδιορίσουμε την τελική ημερομηνία της επίσκεψής μας.
Ακόμη, σας ενημερώνω πως ο Μινύας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και μια εξόρμηση – ημερήσια εκδρομή στη γειτονική μας Λοκρίδα, προκειμένου να αναπνεύσουμε λίγο… καθαρό αέρα και να γνωρίσουμε καλύτερα την ευρύτερη περιοχή μας. Λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν σε νεότερη ενημέρωσή μας, για την οποία επίσης θα σας ζητούσα να συμμετάσχετε και πάλι μαζικά.
Τέλος, επ` ευκαιρία της εορτής του ΠΑΣΧΑ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμαστε σε όλους σας και στον καθένα χωριστά Χρόνια Πολλά, Υγεία και Πληρότητα στις Οικογένειές σας. Το μήνυμα της Αναστάσεως, ας αναστήσει σε όλους μας την αγάπη και την αλληλεγγύη ανάμεσά μας. Και του χρόνου!»
καταλήγει το μήνυμα του Προέδρου των απόδημων Ορχομένιων.
Για όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας» τα Γραφεία του Συλλόγου είναι στην Οδό Πειραιώς 16 –18,5ος Όροφος, τηλ. 210 5234743 – Τηλ. Προέδρου Ν. Καρρή 6937 412132

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι: Νίκος Καρρής, Πρόεδρος ΔΣ, Χαρίκλεια Κλαρούδα, Αντιπρόεδρος,Γιάννης Παπαλάμπρος, Νομικός Σύμβουλος,Παναγιώτης Αδάμ, Γ. Γραμματέας,Μαίρη Μέττα – Καλλιανιώτη, Ταμίας,Τότα Τσάκου – Κονβερτίνο, Μορφωτικό Τμήμα,Λάμπρος Ρόδης, Δημόσιες Σχέσεις και Μέλος ο Γιώργος Κακκαβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: